persiske restaurant

Persisk restaurant i Norge

persia restaurant

Persisk restaurant i Norge

Velkommen til Persia Restaurant. Her ønsker vi å servere deg den beste Iranske maten, laget av de beste råvarene.Vi ønsker å sette deg som gjest i høysete og gjøre alt vi kan for at du får den beste servicen vi kan gi. Kunden skal være i fokus,vi tar gjerne imot ris og ros og lytte til dine meninger om mat og service og tar gjerne imot forslag til forbedringer.
Vi ønsker å løse eventuelle problemer på best mulig måte for våre kunder. Hver fredag og lørdag kveld har vi Iransk diskotek med live Ariamusikk og Lamya som utfører magedans på Persia scenen. Dette koster kr 50.- .som belastes alle som ønsker å være tilstede under diskotek delen av kvelden.
Dette gjelder etter kl 20,00 lørdager. Persia Restaurant vil også gjerne ta imot deg når du skal feire gebursdager eller andre familiefester. Sørg for å reservere plass på forhånd og la oss få vite hva du feirer og vi dekker spesielt opp for deg og yter deg ekstre god service.
persia restaurant

NOEN KORTE ORD OM OSS
Persisk restaurant i Norge

Persia restaurant- bar – club er et sted der du kan slappe av i koselige omgivelser. Et sted hvor du kanspise både tradisjonelt mat sompizza og steak biff , eller prøve noe nytt og spennende som Persiske grillmat og noen grytemat.

Persia classic kan leis til ulike arrangementer, som f.eks,bursdagfeiringen,bryllup , julebord , og andre spesielle feiringer,ta kontekt. Vi ønsker å være en inspirasjon ved å gi våre gjester gode og spennende opplevelser.

A PLACE TO WINE, A PLACE TO DINE
Persia Restaurant

Hvordan det hele ble til …

Persia Restaurant er bygget opp på for å kunne tilpasse alle alders grenser, nasjonaliteter og skjønn i tillegg til å være en fast sted for Iraner.

Her serverer vi Iranske retter men, det slutter ikke KUN med det. Engang i uken har vi levende musikk og oriental dans ( Persian Night Party ) og dere kan kose dere med smaken av god vin eller andre type alkohol.

Ta med dine kjære og nære og bli med engang for dette MÅ du bare oppleve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *